Tilbake til forsiden

Digital Faglunsj

Hver måned arrangerer NAV IT Faglunsj hvor vi deler hvordan vi jobber med å bygge og ivareta morgendagens arbeids- og velferdsløsninger. Neste Faglunsj er 22. september, påmelding kommer.

Her kan du se presentasjonen fra Faglunsjen onsdag 25. august om ditt NAV.

Beskrivelse av Faglunsjen:
Ditt NAV er en landingsside på nav.no som sluttbruker treffer rett etter innlogging. Målet med denne siden er å gi brukeren en totaloversikt over sitt forhold til NAV.

Tidligere hadde Ditt NAV lav grad av personalisering. Løsningen besto av en rekke direkte integrasjoner ut til andre systemer. Da behovet for nye integrasjoner stadig økte følte vi i Team Ditt NAV at vi ble en flaskehals for resten av organisasjonen, vi klarte ikke å holde tritt med NAV sin økte endringstakt.

Dagens tema er hvordan vi ved hjelp av Kafka og eventer har fjernet den tekniske flaskehalsen, og åpnet opp for at andre team enkelt kan levere data til Ditt NAV. Vi vil starte med å fortelle hva som er gjort så langt. Deretter kikker vi på hvordan Ditt NAV skal bli framover med mer personalisering for å optimalisere brukeropplevelsen.