Tilbake til forsiden

Personvern og sikkerhet på detsombetyrnoe.no

Detsombetyrnoe.no er NAV IT sin karriereside som brukes til å annonsere stillingsutlysninger og fortelle om arbeidshverdagen i NAV IT.

Informasjonskapsler


På detsombetyrnoe.no og tilhørende subdomener brukes informasjonskapsler ("cookies") på åpne sider. Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom "innstillinger", "sikkerhet" eller liknende. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger og er ingen sikkerhetsrisiko for deg.

Vi bruker opplysninger fra informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og innholdet. Når du besøker detsombetyrnoe.no, sender nettleseren din opplysninger til NAVs analyseverktøy. For hver side du åpner lagres opplysninger om hvilken side du er på, hvilken side du kommer fra og går til, hvilken nettleser du bruker, om du bruker PC eller mobile løsninger m.m. Slik kan vi forbedre flyten og opplevelsen for alle som bruker nettsiden.

Opplysningene brukes bare til å kartlegge hvordan og hvor mye detsombetyrnoe.no brukes, men uten å identifisere IP-adresser. Vi bruker verktøyet Amplitude i analysearbeidet.